Gratis verzending vanaf €38 in BE / €50 in NL
  Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden!
  Thuiswinkel Waarborg

Aartis’ naanbrood

Gang Snack
Porties 6 stuks

Ingrediënten
  

  • 2 cups bakbloem
  • 1 theelepel zout
  • snuifje bakpoeder
  • 3 soeplepels olijfolie
  • 3 soeplepels yoghurt
  • 125 ml water
  • 7 gr droge gist of 21 gr verse

Instructies
 

  • Meng de bloem met het zout en het bakpoeder.
  • Los de gist op in het water en doe er dan de olie bij.
  • Doe de yoghurt al knedend bij de bloem en voeg dan het water toe.
  • De bedoeling is dat je een kleverig deegmengsel hebt.
  • Strooi wat bloem op je werkblad en werk het deegmengsel tot een bol, bestrooi de bovenkant met bloem en laat afgedekt 3 uur rusten.
  • Na het rijzen bestrooi het werkblad terug met bloem en verdeel het deegmengsel in 6, goed bebloemd houden en uitrollen met een deegroller tot ongeveer een halve centimeter.
  • Bevochtig het deeg met natte vingertoppen en leg in een hete pan.
  • 30 seconden tot 1 minuut dan omdraaien en onder deksel houden voor ongeveer 1 minuut
  • De naanbroodjes zullen opkomen en plaatselijk bellen vormen en er verbrand uitzien.

Notities

Klik hier om een video te bekijken over dit recept

Deel dit recept met vrienden

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest