Gratis verzending vanaf €38 in BE / €50 in NL
  Vandaag besteld, volgende werkdag verzonden!
  Thuiswinkel Waarborg

Algemene Gebruiksvoorwaarden

Elke bestelling geldt als aanvaarding door de koper van onze algemene voorwaarden, die integraal deel uitmaken van de overeenkomst.

Bestellen via onze webshop kan vanuit Europa.

Al onze prijzen zijn uitgedrukt in euro. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten tenzij bij bepaalde acties, beperkt in tijd, vermeld op de website.  De verzendkosten worden toegevoegd bij de afrekening van de bestelling en zijn afhankelijk van het gewicht van de bestelling en het land waarnaar de bestelling wordt verzonden. Binnen België betaal je 5,70€ voor bestellingen tot 5 kg., Voor de rest van Europa betaal je 16,40 € tot 5 kg. Afhalen van bestellingen is gratis en kan op een afgesproken plaats en tijdstip in Olen of Westerlo. Prijzen kunnen steeds wijzigen. Bij het plaatsen van een bestelling geldt steeds de prijs die van toepassing is op het moment van de bestelling. Suspices kan niet gehouden worden aan evident onjuiste prijzen in de webshop, bijvoorbeeld als gevolg van duidelijke invoer-, druk of zetfout.

Na het plaatsen van je bestelling, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht een artikel toch niet meer voorradig zijn, dan krijg je daar binnen de drie werkdagen bericht van.

Betalingen dienen altijd in één verrichting te gebeuren. Bij het afrekenen van de bestelling kan je kiezen tussen twee betaalmogelijkheden, via overschrijving of via bancontact. Goederen worden pas klaargemaakt op het moment dat de betaling geregistreerd werd bij Suspices.

Na ontvangst van de betaling, wordt het pakje binnen de vijf werkdagen verstuurd. OPGELET: bij betaling via overschrijving kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening staat. Alle pakjes worden verzonden met Bpost. Binnen België wordt de leveringstermijn geschat op drie werkdagen, maar dit is niet bindend. Suspices is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, onverwachte sluitingsdagen of drukke periodes (bv. Kerstmis) bij de transporteurs. Geen enkele vertraging in de levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of de betaling van een schadevergoeding ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging veroorzaakt door de verkoper. Een foutief doorgegeven leveringsadres is de verantwoordelijkheid van de koper en geeft aanleiding tot extra kosten ten laste van de koper.

Klachten in verband met foutieve levering worden in aanmerking genomen als ze binnen de acht dagen na levering worden gemeld. Klachten in verband met gebreken moeten binnen de acht dagen na levering gemeld worden. Elke klacht moet schriftelijk gemeld worden via zeghetmaar@suspices.be .

Producten (exclusief of maat gemaakte artikelen) zonder kwaliteit gerelateerde problemen kunnen worden geretourneerd tegen terugbetaling door binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact op te nemen via zeghetmaar@suspices.be . Retourzending gebeurt op eigen risico en voor eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Producten die zijn gebruikt komen niet in aanmerking voor retourzending. Geretourneerde artikelen moeten ongebruikt zijn, met de originele labels en verpakking.

Onze waarborg beperkt zich tot de waarborg voor verborgen gebreken en de waarborg ingeval van consumentenkoop, beiden voorzien in het Burgerlijk Wetboek. Wij staan enkel in voor schade die het gevolg is van opzet of grove fout. Wij zijn niet aansprakelijk voor algemene of bijzondere onrechtstreekse schade, van welke aard ook, door de koper geleden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de transporteurs. Alle producten worden met de grootste zorg verpakt zodat het risico op beschadiging zo miniem mogelijk is.

Op deze website en deze algemene voorwaarden is het Belgische Recht van toepassing, voor betwistingen zijn enkel de Rechtbanken van het rechtsgebied Antwerpen, afdeling Turnhout bevoegd.

Door het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met het gebruik van je persoonsgegevens voor het beheer van de bestelling, leveringen en facturen, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden gebeurt enkel indien je hiertoe uitdrukkelijk akkoord ging. De gegevens worden niet overgemaakt aan derden. Je hebt steeds het recht op inzage en verbetering. Je hebt te allen tijde het recht om je te verzetten tegen de verwerking voor direct marketing doeleinden. Voor meer informatie kan je je wenden tot het openbaar register bijgehouden door de Commissie voor Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer te Brussel.